Sport

2015.03.23. 18:47

Röplabda: Szerdán egymás ellen játszik bajnokit a SZoESE-HVSE és a VSA-SI

Szombathely – Egyik NB II-es szombathelyi női röplabdacsapatnak sem sikerült a hétvégi forduló: a VSA-SI a Veszprémtől, a SZoESE-HVSE a Közgáztól kapott ki.

Szendi Péter

Vasi Sport Akadémia-Sportiskola–Veszprémi ESC 1:3 (-20, 15, -17, -22).

Szombathely, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Barabás, Prukner.

VSA-SI: Varga N., Tóth, Fazekas, Végh, Kiss, Bokor Csere: Pászthory (liberó), Varga R., Horváth Z., Magyar. Edző: Mucsi Péter.

Rosszul kezdtek a hazaiak, és később hiába mozgósítottak nagyobb energiákat, már nem sikerült megfordítaniuk a játszmát (20-25). A második játékrészben magukra találtak a vasiak, gyors játékuknak nem találta ellenszerét a Veszprém (25-15). A harmadik szettbeli 8-3-as vezetés után szétestek a szombathelyiek (17-25). Egészen a végjátékig szorosan alakult a negyedik játszma, de sajnos a döntő szituációkban a hazaiak hibáztak (22-25). Ezzel az éllovas Veszprém megerősítette pozícióját, a vasiak pedig hátrányos helyzetbe kerültek a feljutásért folytatott harcban. Junior: 0:3 (-19, -20, -19).

Tóth Zsuzsanna (balról) és Horváth Mónika szerdán ismét találkoznak a SZoESE-HVSE-VSA-SI  NB II-es bajnokin. Fotó: Szendi Péter

SZoESE-Haladás VSE– Közgáz SC és DSK 2:3 (-24, 20, -20, 25, -8).

Szombathely, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Barabás, ifj. Barabás.

SZoESE-HVSE: Horváth M., Szalontai P., Halmosi, Simon F., Szalontai E., Erdősi. Csere: Nagy T. (liberó), Németh E., Kiss L., Kovács A. Edző: Bodzer Attila.

A Közgáz már az elején magához ragadta az irányítást, ám a szombathelyiek jó sáncokkal és támadásokkal fel tudtak zárkózni (2:2). Az ötödik szettben térfélcserénél még 8-5-re a hazaiak vezettek, a továbbiakban azonban már nyoma sem volt játékukban a küzdeni akarásnak. Junior: 0:3.

Szerdán 17.30-tól egymás ellen vív rangadót a két vasi csapat az egyetemi sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!