Sport

2017.05.21. 08:25

SZKKA: sima győzelem

SZOMBATHELY Magabiztos győzelemmel zárt az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 2016/62017-es szezonját a Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia.

Tóth Gábor

Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia-Szekszárdi FGKC 28-22 (15-11)

Szombathely, 300 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Csányi, Zörgő.

SZKKA: FUTAKI - Mayer 6/4, Smid 2, Császár, SZENDREI 3, Schneider 6, SZECSŐDI 2. Csere: Tömő (kapus), Pődör 3, Pukler 4, Győrffy 1, Gaylhoffer, TAKÁCS 1, Mórocz, Cser, Csire. Edző: Füzesi Ferenc.

A szombathelyi lányok győzelmi kényszerben léptek pályára. De a tét nem nyomta rá a bélyegét a játékra, a hazaiak az első perctől kezdve uralmuk alatt tartották a mecset. A jó kapusteljesítményre, a stabil védekezésre alapozva korán biztos előnyre tettek szert. Fordulás után sem változott a játék képe, a szombathelyiek magabiztosan, magas színvonalon kézilabdáztak, egyre növelték az előnyüket, végül fölényes győzelmet arattak. Sőt, ha a helyzetkihasználás jobb, akár nagyobb is lehetett volna a különbség mértéke. Junior: 37-18.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!