Sport

2016.03.04. 14:45

SZoESE-meccs hazai pályán

Szombathely - Az amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokság 17. fordulójában a SZoESE a jó erőt képviselő szigetszentmiklósi BKG együttesét fogadja vasárnap 15 órás kezdéssel.

Tóth Gábor

A SZoESE (4/11) a nyolcadik a tíz csapatot felvonultató nyugati csoport tabelláján, a BKG DSE (9/7) pedig a negyedik, jó eséllyel pályázik a felsőházi rájátszásra.

- A fővárosi utánpótlásból kikerülő játékosok gyűjtőhelye a BKG - árulta el Kozma Tamás, a Szombathelyi Egyetemi SE-Sportiskola trénere. - Vagyis képzett kosarasokat felvonultató, továbbá agresszív, kellemetlen stílusban játszó ellenfél vár ránk. De nem esünk kétségbe, mert a felkészülésünk jól sikerült, a keretünk pedig teljes. Sőt, Molnár Anna személyében egy centerrel bővültek a lehetőségeink. Anna az elmúlt években a soproni utánpótlásban edződött, jó fél év kihagyás után kezdett el ismét játszani, még nincs formában, de így is hasznos lehet. Reményeim szerint nagy csatára kényszerítjük ellenfelünket, és tartani tudjuk a lépést a hajráig - ott pedig bármi megtörténhet, akár egy bravúrgyőzelmet is begyűjthetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!