Sport

2017.03.27. 17:01

Továbbra is százszázalékos hazai pályán az AVUS

Szombathely - Továbbra is százszázalékos hazai pályán az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS). Hajmásiék 15-9-re verték a Honvédot.

Pum András

AVUS-Racionet Honvéd 15-9 (3-2, 3-1, 4-4, 5-2). - Szombathely, Fedett Uszoda, 100 néző, OB I/B-s vízilabda-mérkőzés, alapszakasz, 17. forduló, vezette: Veiland, Pintér.

AVUS: HORVÁTH A. - Cvetic, HAJMÁSI 2, EKLER B. 3, Takács 2, KUTASI 5, KURUCZ 2. Csere: DOMA 1, Polcsik, Juhász M., Sági, Galambos, Baranyai. Edző: Matajsz Márk.

Az első negyedben fej fej mellett haladt a két gárda, az aligátorok egy gólnál jobban nem tudták leszakítani riválisukat. A második negyedben feljavult a vasiak támadójátéka, és mert addig is hatékonyan védekeztek, a második felvonás végén 6-3-ra elhúztak. Szünet után lőpárbajba kezdtek a csapatok, és bár már négy góllal is vezetett az AVUS, a Honvéd mindig visszakapaszkodott.

Az AVUS centere, Kurucz Barnabás két gólt szerzett a Honvéd ellen Fotó: Unger Tamás

A zárónegyedben viszont parádézott a szombathelyi együttes, köszönhetően az ekkor már három gólt bevágó Kutasi Rómeónak. A vendégek elkészültek erejükkel, a jobb kondicionális állapotban lévő AVUS a végére felőrölte ellenfelét.

Matajsz Márk: - A 15 dobott gól magáért beszél, támadásban elégedett voltam a fiúkkal, a kilenc kapott gólbólból viszont hármat-négyet mi ajándékoztunk ellenfelünknek. Jobban szeretek egy 8-5-ös meccset játszani, mint egy 15-9-eset. A védekezésen tehát lesz mi javítanunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!