Sport

2017.03.30. 17:41

Gyengén kezdtek a szombathelyi kosaras lányok

Pécs - A papírformának megfelelően vereséggel folytatta az amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokságot a Szombathelyi Egyetemi SE.

Tóth Gábor

PINKK SE Pécs-Szombathelyi Egyetemi SE 77-59 (31-13, 14-12, 18-18, 14-16). - Pécs, 150 néző, amatőr NB I-es női kosárlabda-mérkőzés, v.: Reisz P.,

Csallóközi G.SZoESE: GUSZTAFIK 16/3, Simon C. 7/6, Szabó-Haklits 2, USZKAI 5, Molnár A. 6. Csere: FEIGL 10, Orsós-Bogdán 5/3, JAKUBOVICS8, Kovács K. -. Edző: Szabó László.

A szombathelyiek - talán a hosszú, ötórás utazás miatt - nehezen melegedtek bele a mérkőzésbe, gyengén védekeztek, elveszítették a párharcokat, amit a sok A csoportból visszajátszóval megerősített pécsiek kihasználtak és tulajdonképpen az első negyedben eldöntötték a mérkőzés sorsát. A folytatásban aztán már rendezte sorait a SZoESE, főleg támadásban javult fel.

Feigl Fanni jól kosárlabdázott Fotó: SZoESE

Így a második negyedtől kiegyenlített mérkőzést láthatott a közönség. De ez csak a tisztes helytállásra volt elegendő - a Pécs biztosan érvényesítette a papírformát.Szabó László: - Egy mérkőzés négy negyedből áll. Az első játékrészben megpecsételődött a sorsunk, a következő három etapban pedig már hiába játszottunk jobban. Kikaptunk, de láttam bíztató jeleket is - Jakubovics Dóra például remek játékkal tért vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!