Sport

2015.01.12. 14:51

Szuperliga-rájátszás: az El Nino ellen a CVSE asztaliteniszezői

Celldömölk – Kedden 17 órától a cseh El Nino Praha együttesét fogadja a Klubcsapatok Szuperligájának rájátszásában a CVSE-Swietelsky-Wewalka férfi asztalitenisz-csapata.

Horváth Erika

Vasárnap még ETTU Kupát játszottak a Celldömölki VSE-Swietelsky-Wewalka asztaliteniszezői, kedden pedig már újabb nemzetközi kötelezettségének tesz eleget. Megkezdődik a Klubcsapatok Szuperligájának rájátszása. A hat ország 12 csapatát felvonultató sorozatban a C csoportban veretlenül első CVSE 17 órakor az alsósági sportcsarnokban találkozik a B csoport második helyezettjével, a cseh El Nino Praha együttesével. Ez az első felvonása a négy közé jutásért rendezendő párharcnak, a visszavágó február 3-án esedékes. A celli csapat két bronzérem után tavaly jutott először a Szuperliga döntőjébe, végül ezüstérmet nyert a horvát dr. Casl mögött.

Az El Nino az előző évadban nem szerepelt a sorozatban, a 2012/2013-as szezonban viszont éppen a dr. Caslt legyőzve szerezte meg az első helyet. Míg idén a celliek valamennyi találkozójukon a Fazekas Péter, Kosiba Dániel, Ecseki Nándor trióval álltak asztalhoz, a prágaiak a csoportmérkőzéseken nyolc játékost forgattak. Kérdés, hogy a mai találkozóra kikkel érkeznek?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!