Sport

2014.11.03. 19:00

Tanulságos meccsen alulmaradt a Falco II.

Az NB I. B csoportos férfi kosárlabda-bajnokság 3. fordulójában nagy csatában kapott ki a Vasas vendégeként a Falco-Trend Optika KC Szombathely II. fiatal gárdája.

Tóth Gábor

MKB-Euroleasing Vasas - Falco-Trend Optika KC Szombathely II. 81-76 (18-21, 25-16, 17-16, 21-23). Budapest, 100 néző, NB I. B csoportos férfi kosárlabda-mérkőzés, vezette: Gál I., Bagi B., Györki I.

Vasas legjobb dobók: Nagy L. 19/3, Tóth B. 19/3, Krivacsevics M. 16/3.

Falco: Hódi 16/12, Popgyákunik 13/3, Karagity 7, Tóth D. 8, Varga M. 8. Csere: Kovács B. 7/3, Takács Á. , Gábor M. 2, Szabó B. 6, Németh A. 9, Galambos , Kozma . Edző: Váradi Attila, Kéri Péter.

Hódi Patrik hasznosan és ponterősen kosárlabdázott (Fotó: Unger Tamás)

A szombathelyiek kezdték jobban a mérkőzést, a második negyed elejéig ők irányították a játékot. Ekkor azonban elkövettek néhány hibát, az ellenfél ráérzett a lehetőségre, átvette a vezetést (20. perc: 43-37). Fordulás után, a mérkőzés hátralévő idejében a falcósok ott loholtak ellenfelük nyakán, közel álltak az egyenlítéshez, de a sok eladott labda és a kihagyott büntetők miatt nem volt lehetőségük a fordításra. Nagy csatában csikarta ki a győzelmet a Vasas.

Váradi Attila: - Nagyon tanulságos, végig szoros mérkőzésen maradtunk alul a győzelemért jobban küzdő Vasas ellen. Sok, elsősorban nem a statisztikában látható hibát vétettünk, amit nagyon gyorsan ki kell javítanunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!