Sport

2016.02.12. 13:52

Tatabánya-Sárvár: A tavaszi szezonnal folytatódik az NB III.

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság első tavaszi fordulójában, a 18. játéknapon a Sárvár a Tatabánya vendégeként lép pályára szombaton 14 órakor.

Tóth Gábor

Tatabánya FC-Sárvár FC (szombat, 14.00). - Németh József: - Egy patinás csapat fogad minket - amely számomra érthetetlen okokból most inkább az olasz vonalat részesíti előnyben. Rengeteg légióst vonultat fel, közülük pedig sok a minőségi labdarúgó. A Tatabánya komoly terveket szövöget, még nem mondott le a feljutásról sem, utolsó öt őszi meccsét például zsinórban megnyerte. Vagyis a mérkőzésnek a házigazda az esélyese. De mindent elkövetünk, hogy megnehezítsük ellenfelünk dolgát. Klauzer és Mangenelli sérüléssel bajlódik, kérdéses a játékuk, Pupp pedig családi elfoglaltság miatt hagyja ki a mérkőzést. Összeállítás: Osvald - Bedi, Subicz, Horváth A., Potyi - Bezdi, Rajos - Csákvári, Németh G., Ódor - Tóth L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!