Sport

2017.01.19. 17:00

Telkiben készültek a női labdarúgók

Telki - Öt Viktória-labdarúgó is részt vett a női labdarúgó-válogatott három napon át tartó összetartásán.

Pum András

A női A válogatott évek óta minden januárban egy edzőtáborral indítja az évet, nem volt ez másként idén sem. Markó Edina szövetségi kapitány a bő keretben számításba vett 32 játékosnak - köztük a légiósoknak is - postázott meghívót a hétfőtől szerdáig Telkiben rendezett összetartásra. Hétfőn és kedden fizikai, gyorsasági tesztek, laktátmérés, erősítés és egy labdás edzés is szerepelt a programban, szerdán pedig egy gyakorlómeccs zárta az edzőtábort, amelyen az ellenfél a Mészöly Focisuli U18-as csapata volt. A keretnek öt Viktória-játékos is tagja volt: Bíró Barbara, Tálosi Szabina, Tóth Alexandra, Balogh Henrietta, Magyarics Zoé.

A támadó Magyarics Zoé is a válogatottal készült
Fotó: Szendi Péter

A válogatott február végén nemzetközi tornán, az egyik legnívósabb téli felkészülési viadalon, a minden évben erős mezőnnyel elrajtoló Ciprus Kupán szerepel, ahol már a csoportküzdelmek során erős együttesekkel csap össze. Mégpedig az ír, a walesi és a cseh válogatott lesz a rivális, majd egy helyosztót is játszik az együttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!