Sport

2014.04.16. 13:45

Temesvári Zsolt: Két dobogós hely

Egy ezüst- és egy bronz-éremmel tért haza a szkander magyar bajnokságról a szombathelyi Temesvári Zsolt.

Tóth Gábor

Göd adott otthont a szkander ob-nak, ahol Temesvári Zsolt két kategóriában is próbára tette magát. A 10 főt felvonultató masters (+40) korosztályban, a +100 kilós súlycsoportban harmadik lett. Míg az öt versenyzőt felvonultató mozgássérültek nyílt mezőnyében, +95 kilóban ezüstéremig jutott.

Temesvári Zsolt sikeres ob-t zárt, de már az Eb-re készül. Fotó: Vass Andrea

– Az ob előtt Szlovákiában vettem részt egy nemzetközi tornán, ahol negyedik lettem a mozgássérültek között, az ob az idei második versenyem volt – árulta el Temesvári Zsolt. – Az egészségesek között, a masters korosztályban elért harmadik helyem nagyon értékes, ugyanis erős mezőny ült asztalhoz, mindenki nevezett, aki számított. Gőzerővel edzek a május végi azerbajdzsáni Európa-bajnokságra, az ob is egy állomása volt a felkészülésemnek. Még nem vagyok csúcsformában, sokat kell dolgoznom, hogy egy jó eredmény reményében utazhassak Bakuba. Ám a két ob-érem is jelzi, hogy jó úton járok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!