Sport

2017.01.30. 17:25

Tornagyőzelem Zalában - Öt csapatot utasított maga mögé az Illés Akadémia

Zalaegerszeg - Az Illés Akadémia-Haladás U13-as csapata nyerte az utánpótláskorúaknak rendezett hatcsapatos Szabó Rezső nemzetközi labdarúgó-emléktornát. A gólkirályi cím is Vas megyébe került.

Pum András

A tornagyőztes csapat. Állnak, balról: Nagy József edző, Tama Gergő, Bogdányi Tamás, Szabó Bence, Vígh Patrik, Báthori-Tóth Benjámin, Németh Richárd edző. Térdelnek: Knizs Olivér, Németh Áron, Bögöly Barnabás, Horváth Ádám, Pataki Bence Fotó: Tamáné Bokor Szilvia

Hat utánpótláskorú labdarúgócsapat részvételével, körmérkőzéses formában rendezték a Zalaegerszegi TE csarnokában a Szabó Rezső-emléktornát. A Németh Richárd és Nagy József vezette szombathelyiek ugyan az első meccsüket elbukták - 0-1 a házigazda ZTE ellen -, ám aztán belelendültek, és a többit megnyerték. A szlovén NK Maribort 4-0-ra, a horvát Slaven Belupót 2-1-re, a kaposvári Bene Akadémiát 2-1-re, míg az utolsó meccsen az osztrák Grazer Ak Juniorst 3-1-re verték a vasiak, így első helyen végeztek.

A viadal gólkirálya az Illés Akadémia-Haladás futballistája, Tama Gergő lett, négy góllal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!