Törököt fogtak - Edzőmeccsen kapott ki a Haladás

2017. július 26., 20:40 szerző: Pum András fotós: Unger Tamás
komment
PINKAFELD - Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a második sorát szerepeltető Szombathelyi Swietelsky-Haladás Ausztriában 3-1-re kikapott a török Beledeyispor ellen.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Akhisar Beledeyispor- Szombathelyi Swietelsky-Haladás 3-1 (2-0). Pinkafeld, 100 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Szombathelyi Swietelsky-Haladás: Gyurján (Rózsa, 46.) - Tóth D., Schimmer (Jánvári, 46.), Devecseri (Kalitov, 46.), Németh M. - Tóth B. (Kovács, 46.), Jancsó - Pinte, Halmosi (Mészáros 46.), Petró - Bamgboye (Ramos, 46.). Edző: Mészöly Géza.


A nyáron igazolt Pinte Patrik sokat játszott 	Fotó: Unger Tamás

Habár a múlt héten szerződtetett brazil csatár, Myke Bouard Ramos játékengedélye továbbra sem érkezett meg, az edzőmeccsen pályára léphetett. A 18 csapatos török első osztály legutóbbi hetedikje kezdett jobban, a hatodik percben egy szöglet utáni fejes góllal megszerezte a vezetést (1-0). Ezt követően kiegyenlített játékot láttak a nézők. A 13. percben az előrehúzódó Németh Milán 13 méteres lövését védte bravúrral a török kapus. A 24. percben egy 17 méteres szabadrúgás után már kettővel mentek a törökök (2-0). Hét perc elteltével Petró került kecsegtető helyzetbe, de közeli lövését hárította a törökök hálóőre.

A félidőben a szombathelyiek hatot is cseréltek, pályára lépett az ukrán próbajátékos, Olekszandr Kalitov is. Szünet után az 55. percben egy látványos Mészáros-Kovács-kényszerítőzés után előbbi lefutott a jobb oldalon az alapvonalig, beadását Petró nyolc méterről a bal sarokba lőtte (2-1). A 63. percben Ramos passzolt Kovácshoz, a középpályás szemfüles, 18 méteres emelését a kapus ujjheggyel a léc fölé tolta. A hajrában a másik oldalon Rózsa Dániel védett két óriásit ziccerben, majd a 89. percben egy ellentámadásból a török csapat beállította a végeredményt: 3-1.

Pum András

2017. július 26., 20:40 szerző: Pum András fotós: Unger Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...