Sport

2017.08.10. 17:28

U9-es harmadik hely Szlovákiából

GÚTA - Hat csapat közül a harmadik helyen végzett a Lurkó UFC U9-es csapata a szlovákiai nemzetközi utánpótlás labdarúgótornán. A vasiak két különdíjat is hazahoztak.

Pum András

A Gőgh István emléktornán négy korosztályban (U7, U9, U11, U13) összesen 24 csapat indult. A szombathelyi Lurkó UFC az U9-esek mezőnyében állt rajthoz, az együttesek körmérkőzéseket vívtak a helyezésekért. A vasiak az első meccsen 3-2-re kikaptak a szlovák Komárnótól, aztán a szintén szlovák Dunaszerdahelyt 9-1-re verték. Az Újpest ellen 3-2-re alulmaradtak, majd az utolsó találkozón a házigazda Gúta ellen 4-3-ra nyertek, így végül egy gólon múlott, hogy nem a második, hanem a harmadik helyen végeztek. A torna legjobb kapusának Szalai-Horváth Alexet választották, a gólkirály 11 találattal Nyári Olivér lett. A Lurkó kerete: Sági Fruzsina, Szalai-Horváth Alex, Nyári Olivér, Csordás Benedek, Vert Zsolt, Andor István, Erdélyi Lorenzó, Tompa Ádám, Hideg Botond. Edző: Catalin Azoitei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!