Sport

2016.07.26. 18:35

Új edző Lukácsházán - A biztos megyei I-es tagság az egyesületnél

Lukácsháza - Edzőt váltott a megyei I. osztályban a 11. helyen végzett Lukácsháza csapata, Bezdi István helyett Kratochwill Zoltán irányítja az együttest.

Török Tibor

Bezdi Istvánnal az újonc gárda megőrizte a tagságát az osztályban.

- Pedig az ősszel szerzett 10 pont nem volt megnyugtató - mondta lapunknak a leköszönt tréner -, de aztán tavaszra fegyelmezettebbek és higgadtabbak lettünk. Ősszel is voltak jó meccseink, ám fel kellett vennünk az osztály iramát. Tavaszra aztán összeállt a játékunk, kifejezetten remek meccseket is vívtunk erős ellenfelekkel szemben. Külön öröm volt, hogy a nézők is hittek a fiatal csapatban, úgy érzem, jó társaságot adok át kollégámnak. Nem kell különösebb okra gondolni, az elnökünkkel már télen megegyeztem, hogy csak a bajnokság végéig vállalom a munkát.

Vép-Lukácsháza (1-2) találkozó májusban a hazai edzőpályán
Fotó: Szendi Péter

Kratochwill Zoltán játékosként a Haladás korosztályos csapataiban játszott, majd 2007-ben Ausztriába igazolt, itt másfél éve játékos-edző is. Közben a megyei III-as Bozsok trénereként feljuttatta a csapatot a II. osztályba, ősztől pedig a Lukácsháza kispadján ül.

- A stabil megyei I-es a cél - válaszolta érdeklődésünkre -, a csapat már eddig is jó mentalitású közösség volt, ezt szeretném tovább erősíteni. Heti két edzéssel és ugyanennyi edzőmeccsel készülünk. Az átigazolási időszak még tart, igyekszünk erős keretet összeállítani a rajtig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!