Sport

2017.08.23. 17:41

Új helyen a 10+1 Főtéri Csillagok Kupa kispályás labdarúgótorna Körmenden

Óriási sikert aratott a Rába-parti város Fő terén a 10+1 Főtéri Csillagok Kupa kispályás labdarúgótorna.

Tóth Gábor

Az elmúlt években rendre a Körmendi FC sporttelepe adott otthont a Kék Üstökös SE hagyományos rendezvényének. Ám a szervezők ezúttal újítottak: egy 10x14 méteres műfüves pályát állítottak fel a város Fő terén. A játékteret palánk övezte, 1x1,20-as kapukra kellett célozni, háromfős csapatok meccseltek egymás ellen. Ráadásul három kategóriában (női, U14, férfi öregfiúk) hirdettek versenyt.
Augusztus 19-én, szombaton a hölgyek kezdték a versengést, majd a vízi karnevál és a tűzijáték után a körmendi öregfiúk játszottak egy bemutató meccset az önkormányzat csapatával. Vasárnap az utánpótlás-korosztály már 7 órakor kezdett - a szülők, a barátok, az érdeklődők remek hangulatot teremtettek. Majd dél körül az öregfiúk léptek pályára.

A lányok is jó meccseket, nagy csatákat vívtak. Seiler Alexandra (jobbról) is ügyesen bánt a labdával Fotó: Baranyai Sándor

- Látványos, gólgazdag mérkőzéseket produkáltak a csapatok, a két nap alatt összesen 498 gól esett, és érezhetően nem csak a játékosoknak, a közönségnek is tetszett az újítás, a műfüves lebonyolítás - értékelt Baranyai Sándor főszervező. - A torna színvonalas volt, szurkolókban sem volt hiány, a visszajelzések alapján is elégedettek lehetünk. Jövőre pedig megpróbáljuk ismét megrendezni a kupánkat!
Végeredmény, női: 1. Vép (Czetter Andrea, Molnár Martina, Seiler Alexandra, Sárközi Heléna, Soós Eszter), 2. Police Ola 3. Körmendi Vénuszok. Legjobb játékos: Soós Eszter (Vép). Gólkirály: Horváth Kitti (23 gól, Police Ola). U14: 1. Vasvár VSE 2003 (Németh Raul, Kántor György, Keszthelyi Tibor, Kovács Milán, Véber Patrik), 2. Körmendi Ifjak 3. Körmendi FC. Legjobb játékos: Németh Raul (Vasvár). Gólkirály: Holecz Márk (23 gól, Körmendi Ifjak). Öregfiúk: 1. Varga Zoliék (Bartik Tibor, Zsebe Ferenc, Frisch László, Guzmics Szabolcs, Varga Zoltán), 2. Viola-Illatszer, 3. Buti Tibiék. Legjobb játékos: Horváth Roland (Vio-la-Illatszer). Gólkirály: Varga Zoltán (19 gól, Varga Zo-liék).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!