Sport

2017.01.21. 19:30

Várják a szurkolók segítségét

A Haladás szurkolói jó ügy érdekében kérték a honi futballdrukkerek és minden jóérzésű ember segítségét. Kérik társaikat, hogy - lehetőségükhöz mérten - segítsenek a súlyos kisagyhiány-rendellenességben szenvedő, hat és fél éves magyarlaki Horváth Botond gyógykezelésében.

A kisfiúról lapunk is többször írt. A Haladás Szurkolói Kör elnökének nevében Keringer Zsolt fogalmazta meg az alábbi közleményt.

A Haladás-drukkerek számítanak más szurkolótáborok segítségére Fotó: Unger Tamás

Az elmúlt években több jótékonysági összefogás is eredményes volt, amely következtében Botond mindennapjai elviselhetőbbé váltak. Az elmúlt évek kezeléseitől (őssejtbeültetésen is átesett) jobban lett, de a folyamatos orvosi támogatás nélkül lehetetlen a jelenlegi életkörülmény fenntartása. A kezelések költségeinek megteremtése rettentően nagy erőfeszítéseket jelent a családnak, amit már nem tudnak előteremteni, még a barátok, ismerősök, adakozók támogatásával sem. Botond mindennapjaiban édesapja mellett a nagyszülők is oroszlánrészt vállalnak, de egyre nehezebbek a mindennapok, ugyanis Botond állandó felügyeletre szorul.

A segíteni akaró szurkolók Keringer Zsoltnál érdeklődhetnek a részletekért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!