A Vasasnál a Haladás - Elmaradt bajnoki meccset pótolnak a labdarúgó NB I-ben

2017. március 15., 18:05 szerző: Pum András
komment
Szombathely - A labdarúgó NB I. 20. fordulójából elhalasztott mérkőzésen csütörtökön 17.30-as kezdéssel (TV: M4 Sport) a Szusza Ferenc-stadionban a Vasas FC vendége lesz a Szombathelyi Swietelsky-Haladás.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A válogatott szünetet kihasználva csütörtökön pótolják a tavaszi nyitófordulóban a pálya használhatatlansága miatt elmaradt Vasas-Haladás bajnokit. A dobogó legalsó fokán álló angyalföldiek az őszhöz képest idén halványabban teljesítenek, a Gyirmót ellen 1-1-re végeztek, majd ugyan nyertek 2-0-ra Mezőkövesden, de legutóbb 1-0-ra kikaptak az MTK-tól, idegenben. Michael Oenning együttesében szerepet kaphat a télen Szombathelyről igazolt Gaál Bálint is. A nyolcadik helyen álló, 29 pontos Haladás az Újpesttől (0-2) és az FTC-től (1-3) kikapott, a két bajnoki között Gyirmóton 2-1-re nyert.

- A Vasas minél fényesebb érmet szeretne szerezni a bajnokság végén, ezért aztán ellenünk is fontos számára a három pont megszerzése - jelezte Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. - Egyénileg Vaskó, Szivacski, Hangya, Berecz, Ádám, Remili, Saglik az, akire különösen oda kell figyelnünk. Hátrányt jelenthet az angyalföldieknek, hogy csupán egyszer játszottak ideiglenes otthonukban, a Szusza Ferenc-stadionban.

Mészöly Géza eredményes játékot vár csapatától Fotó: Unger Tamás

Nekünk minden pontra nagy szükségünk van, ugyanazt a szervezett, fegyelmezett és eredményes futballt kell nyújtanunk, mint Gyirmóton. Dolgunkat nagyban nehezíti, hogy Bosnjak Predrag a Fradi ellen rúgást kapott a combjára, be is szakadt az izma. Funsho Bamgboye combizomhúzódással bajlódik, Ezequiel Calvente pedig részleges bokaszalag-szakadása miatt nem szerepelhet .

Összeállítás: Király - Polgár, Wils, Jagodics, Devecseri - Iszlai, Jancsó, Kovács - Rácz, Williams, Halmosi.

A vasiak már tegnap délután útra keltek, az éjszakát a fővárosban töltötték.

A mérkőzésről a vaol.hu-n élő közvetítést olvashatnak.

Pum András

2017. március 15., 18:05 szerző: Pum András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...