Sport

2016.12.01. 15:23

Vastyúk Kupa lányoknak

Sárvár - Remekül sikerült női kispályás labdarúgótornának adott otthont a Nádasdy Tamás Általános Iskola tornaterme.

Tóth Gábor

Az Aranylábú Vastyúkok Sportegyesület által szervezett megmérettetésre - három megyéből - tíz csapat nevezett. A résztvevők két ötös csoportban kezdték meg a küzdelmeket, két-két csapat jutott a négy közé. Az elődöntők győztesei játszottak a fináléban, ahol viszonylag simán, 2-0-ra nyert a Kópháza a PELC-Nyárád ellen. A bronzmérkőzésen a házigazda Vastyúkok csapata nem bírt az Alsósági Tigrisek gárdájával, döntetlennel zárult a meccs, így hetesekkel dőlt el a harmadik hely sorsa. Az alsósági hölgyek koncentráltak jobban, így ők nyerték a büntetőpárbajt.

A Vastyúk Kupán az erős mezőnynek köszönhetően színvonalas, küzdelmes, de egyben sportszerű mérkőzéseket láthattak a szurkolók - akik remek hangulatot teremtettek.

A torna végeredménye: 1. Kópháza, 2. Pelc-Nyárád, 3. Alsósági Tigrisek, 4. Aranylábú Vastyúkok, 5. Vép, 6. Csepreg, 7. Devecser, 8. Rehab Team, 9. Tapolca, 10. Ölbő.

Gólkirálynő: Grubits Daniella (Kópháza). Legjobb játékos: Böröczky Júlia (Nyárád). Legjobb kapus: Söptei Vivien (Alsósági Tigrisek).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!