Sport

2014.04.22. 13:05

Versenyeztek az erős emberek

Celldömölk - A Magyar Kupa első fordulójában két napig a város Fő terén versenyeztek az erős emberek.

Tóth Gábor

A Magyar Erősember Szövetség és az Energie Fitness Celldömölk szervezésében pénteken és szombaton délután az erős embereknek kiírt Magyar Kapa első fordulójának adott otthont a város Fő tere. A kilenc főt felvonultató mezőny mindkét nap sok érdeklődő előtt, remek hangulatban esett neki a súlyoknak. A vasi színeket Gadó András, a Galaxy-Concordia Trans sportolója képviselte. Az erőpróba igazán látványosra sikeredett, hét versenyszám volt, többek között kamionhúzás, autótartás. Gadó András a 8. helyen zárt, de egy nagy sikert elkönyvelhetett, izlandi kereszt cipelésben országos csúcsot döntött: 37 m 85 centit tett meg a 120 kilós kereszt alakú, nehezen megfogható súllyal.

- Az év első versenye volt, erős mezőnnyel, nehéz versenyszámokkal. Nem vagyok elégedetlen a teljesítményemmel, de persze leszek ennél sokkal jobb formában is. A rekorddöntésnek pedig kifejezetten örülök - értékelt Gadó András.

Végeredmény: 1. Hrozik Gábor (Dunaújváros), 2. Sebestyén János (Mezőszilas), 3. Hajnal Tamás (Martfű).

Jobbról az összetett győztes Hrozik Gábor. Balról a második a vasi színeket képviselő Gadó András (Fotó: Gyuricza Imre)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!