Sport

2017.05.19. 19:13

Viktória FC: nem lehet hibázni

SZOMBATHELY A női labdarúgó NB I. két nyert mérkőzésig tartó bronzcsatájának utolsó felvonásán, szombaton 15 órai kezdettel a Király Sportlétesítményben a Viktória FC a Győri ETO-t fogadja.

Pum András

Az első találkozón a vasiak büntetőkkel nyertek, míg a Rába partján a Győri ETO a rendes játékidőben 2-1-re győzött. Szombaton következik a mindent eldöntő harmadik csata,- Szerettük volna már Győrött lezárni a párharcot, de ha már így alakult, hazai pályán kell feltennünk az i-re a pontot - mondta Csordás Csaba, a Viktória vezetőedzője. - Amennyiben megszerezzük a bronzérmet, elégedettek lehetünk az évvel.

Teljesen mindegy, hogy az első vagy az utolsó percben lőjük a győztes gólt, itt már csak a siker számít. A lányok elszántan készültek a héten, hisznek a győzelemben. Tóth II. Alexandra három sárga lapja miatt nem játszhat. Összeállítás: Bíró - Harsányi, Tálosi, Balogh, Kun - Csidei, Fördős, Manhart, Fábián - Nagy V., Magyarics.A mérkőzés után az MLSZ kapusedzője, Kiss Mária ünnepélyesen átadja a bronzérmet a győztes csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!