Sport

2017.03.24. 20:58

Minden héten háború - A bajnoki döntőre hajt a Viktória FC

A női felsőházi rájátszás első fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Viktória FC az MTK vendége lesz.

Pum András

Nem titkolt céljuk a szombathelyieknek, hogy bajnoki döntőt játsszanak. Márpedig az erőviszonyok alapján egyértelműnek tűnik, a finálé egyik résztvevője a bombaerős FTC lehet, a másik helyért pedig - jelen állás szerint - az eddig 34 pontos MTK és a 31 egységet gyűjtött Viktória küzd. (A negyedik Győr 23 pontos).

Előbbi két csapat csap össze ma kora délután a fővárosi Lantos Mihály sporttelepen. Az alapszakaszban a fővárosban nem született gól a két együttes meccsén, Szombathelyen 2-1-re az MTK nyert.

- A rájátszásban már valamennyi meccs egyformán fontos és sorsdöntő, nem lehet rangsorolni a találkozók között - mondta Csordás Csaba, a Viktória vezetőedzője. - Bizakodó vagyok, a Magyar Kupában Győrött kikapott az MTK, nem verhetetlen csapat. A lányok nagyon motiváltan edzettek egész héten, ők is tudják, tíz hónapig azért dolgoztak, hogy a felsőházba, azon belül is majd a döntőbe kerüljünk. Csalódottak lennénk, ha nem játszhatnánk az aranyéremért, ehhez pedig fontos lépés az MTK elleni siker. Mióta a Viktóriánál dolgozom, soha nem győztük le riválisunkat, úgyhogy épp itt az ideje. Tálosi Szabina az FTC ellen bokaszalag-szakadást, Bíró Barbara agyrázkódást szenvedett, utóbbi néhány napot kórházban is töltött. Tóth Alexandra pedig combizomszakadása miatt továbbra sem játszhat. Bízom abban, hogy kapusunkra számíthatok. Összeállítás: Bíró - Kiss Zs., Manhart, Balogh, Kun - Harsányi, Fábián, Siklér - Csidei, Fördős, Magyarics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!