Sport

2017.02.21. 18:21

Visszatért az irányító - sokat várnak a sérüléséből felépült Császár Zsófiától

Szombathely - Visszatér a Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I/B-s női kézilabdacsapatába Császár Zsófia.

Tóth Gábor

Császár Zsófia kulcsembere volt az előző időszakban a szombathelyi kézilabdacsapatnak. Az őszi szezonban is játszott, ám egyre többet bajlódott a térdével, végül úgy döntött, hogy befejezi a pályafutását. December elején átesett egy térdműtéten. A beavatkozás szerencsére jól sikerült, akárcsak a rehabilitáció - kiderült, hogy a műtött térd bírja a sportterhelést. Innentől pedig nem volt kérdés, hogy folytatja a játékot, ismét magára ölti az SZKKA szerelését.

Császár Zsófia ismét magára ölti az SZKKA szerelését Fotó: SZKKA

- Hiányzott a kézilabda, a társak, örülök, hogy ismét teljes értékű játékosa lehetek a csapatnak - fogalmazott Császár Zsófia. - Minden erőmmel azon leszek, hogy a szezon végén bajnoki címet, feljutást ünnepelhessünk.

Mint Pődör Zoltán ügyvezető elmondta, az irányító visszatérésével teljes lett az SZKKA kerete. Császár Zsófiától a szakmai stáb a játék felpörgetését várja, valamint váratlan húzásokra, improvizatív megoldásokra is számít tőle - így jóval több lesz a variációs lehetőség támadásban.

Hír még az SZKKA háza tájáról, hogy a sérüléséből lassan felépülő Debreczeni Luca is játékra jelentkezett hosszú kihagyás után. Egyelőre az NB II-es csapat edzésein, bajnoki mérkőzésein próbálja meg utol-érni magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!