Sport

2015.02.25. 17:22

Vollé! – jól röplabdázott a Váci

Tata – A Szombathelyi Váci Mihály Általános Iskola és AMI egy első és két második helyezést hozott a Vollé-2020 Röpsuli Program tatai versenyéről.

Horváth Erika

A tatai tornán 15 iskola 32 csapata vett részt. Ott volt a Váci is, az eredetileg tervezett öt helyett – az influenzajárvány miatt – három gárdával. A felkészítők, Lendvai Imréné és Németh Gábor nagy örömére mindhárom csapat nagyszerűen helytállt.

A mini fiú/vegyes kategóriában első helyet szerzett a Basa Liliána, Sajó Odett, Rudolf Alexandra, Németh Keve, Kovács Levente, Fenyvesi Gábor összetételű együttes. A gyermek kategóriában második lett a Váci fiú- és lánycsapata is. A fiúcsapat tagjai: Bokor Bence, Horváth Bálint, Edelényi Bálint, Nagy Dusán, Németh Keve és Zsákai László. A lányok: Basa Liliána, Kenesei Roxána, Koller Emese, Pintér Dzsenifer, Pongrácz-Szakács Dorka, Sajó Odett, Rudolf Alexandra. Az egy első és két második hellyel a Váci lett a torna legeredményesebb iskolája.

A következő tornát Szombathely rendezi március második felében.

A sikeres vácisok. Elöl (balról): Pintér Dzseni, Kenesei Roxi. Térdelnek: Rudolf Alexandra, Basa Liliána, Koller Emese, Sajó Odett, Pongrácz Dorka, Lendvai Imréné felkészítő. Hátul: Németh Gábor (felkészítő), Kovács Levente, Fenyvesi Gábor, Zsákai László, Horváth Bálint, Bokor Bence, Nagy Dusán, Németh Keve, Edelényi Bálint Fotó: Váci M. iskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!