Sportvilág

2015.07.29. 14:22

A Videoton után pályán a Debrecen

Székesfehérvár, Debrecen – A labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének első mérkőzésén a hazai pályán játszó Videoton csak 1-1-re végzett a fehérorosz BATE Boriszov gárdájával.

Tóth Gábor

A vendégek szereztek vezetést az 56. percben, amit Vinicius az utolsó pillanatban, a 89. percben egyenlített ki. A meccsen térdsérülést szenvedett a Videoton és a magyar labdarúgó-válogatott első számú középső védője, Juhász Roland – félő, hogy a románok elleni Eb-selejtezőt is ki kell hagynia. Nem vitás, a jövő héten, kedden esedékes visszavágót a BATE várhatja sokkal jobb pozícióból.

Az Európa-liga 3. selejtezőkörében érdekelt Debrecen csütörtökön a norvég Rosenborg együttesét fogadja. A Rosenborg remek formában, lendületben van, a tabella élén áll hazájában, már 17 bajnoki meccs (12 győzelem, 3 döntetlen, 2 vereség) van mögötte, ráadásul gólerősen futballozik, 45 bajnoki találatnál jár – vagyis nehéz meccs vár a DVSC-re.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!