Sportvilág

2017.05.10. 16:12

Babosék a negyeddöntőben

Az ötödik kiemelt Babos Tímea, Andrea Hlavackova kettős döntő rövidítéssel jutott a madridi salakpályás tenisztorna női párosversenyének negyeddöntőjébe szerdán.

A múlt heti rabati tornán győztes magyar, cseh páros a verseny honlapja szerint az első, 21 percig tartó szettben mindössze 11 pontot engedélyezett spanyol ellenfelének.

A második játszma már szorosabban alakult, sőt Babosék 4:3-as hátrányban elveszítették adogatásukat, majd az Arruabarrena-Vecino, Sorribes Tormo páros könnyedén kiszerválta a szettet és egyenlített.

A harmadik játszmában, az úgynevezett döntő rövidítésben ismét a magyar, cseh kettős dominált és könnyedén lezárta az egyórás összecsapást.

Babos Tímeáékra a negyeddöntőben az első kiemelt Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safarova amerikai, cseh, vagy a Kiki Bertens, Johanna Larsson holland, svéd kettős vár.

Eredmény, nyolcaddöntő:

Babos Tímea, Andrea Hlavackova (magyar, cseh, 5.)-Lara Arruabarrena-Vecino, Sara Sorribes Tormo (spanyol) 6:0, 3:6, 10-3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!