Sportvilág

2014.12.19. 17:38

Dzsudzsák Balázsé a magyar Aranylabda

Budapest – Az nb1.hu által felkért sportújságírók szavazatai alapján 2014-ben Dzsudzsák Balázs érdemelte ki a legjobb magyar labdarúgónak járó magyar Aranylabdát.

Tóth Gábor

Az orosz Dinamo Moszkva szélsője Juhász Rolandot és Gera Zoltánt előzte meg a hagyományos év végi voksoláson. A legjobb játékvezetőnek Kassai Viktort, a legjobb edzőnek a Videotont irányító Joan Carrillót, a legjobb 21 éven aluli játékosnak a nyáron a Győri ETO-ból az RB Leipzighez igazoló Kalmár Zsoltot, a legjobb Magyarországon szereplő légiósnak a Ferencvárosból az Evertonhoz szerződő Muhamed Besicet, az NB I. legjobbjának Juhász Rolandot, míg az esztendő legjobb magyar futballistájának (Aranylabda) Dzsudzsák Balázst választották meg. Dzsudzsák 111 ponttal került az élre. Az Aranylabda-szavazáson második Juhász Roland (Videoton) 92, a harmadik helyre befutó Gera Zoltán (Ferencváros) pedig 44 pontot kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!