Sportvilág

2015.08.25. 15:12

Ismét Stieber a téma - Kaiserslautern, Düsseldorf vagy Hamburg?

Hamburg - A német élvonalban szereplő Hamburgban labdarúgócsapatában egyelőre nem kap szerepet Stieber Zoltán – a jövőjét tárgyalják a népet lapok.

Tóth Gábor

Néhány napja a Kicker arról cikkezett, hogy a Bundelsiga II-ben szereplő Kaiserslautern szerződtetné a Hamburgban tavaly alapembernek számító labdarúgót. Ezúttal a Westdeutsche Allgemeine Zeitung és a Rheinische Post írta, hogy a szintén a másodosztályú Fortuna Düsseldorf csapatánál is szívesen látnák a 26 éves, kilencszeres válogatott középpályást. A négy forduló után a Bundesliga II. 17. helyén álló, 2012/2013-ban még az élvonalban szereplő Fortuna Düsseldorf edzője az a Frank Kramer, aki a Greuther Fürthnél már sikeresen dolgozott együtt futballistával. A spekulációk annak ellenére nem szűnnek, hogy Stieber Zoltán többször is jelezte, maradni akar a Hamburgban, megpróbálja visszaszerezni helyét a csapatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!