Sportvilág

2016.06.29. 18:55

Kapós magyarok

Több magyar labdarúgó is remek teljesítménnyel rukkolt elő az Eb-n - repkednek is körülöttük a klubnevek.

Tóth Gábor

Nagy Ádám, az NB I-ben szereplő Ferencváros középpályása az O Jogo szerint a héten aláír a portugál bajnok Benficához - de a francia Marseille sem tett le még a 21 esztendős középpályás megszerzéséről.

A német Bild szerdai kiadása szerint Dzsudzsák Balázs neve a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Schalke 04 kívánságlistáján szerepel. A legnagyobb német bulvárlap úgy tudja, a gelsenkircheni csapat védekező középpályást és szélsőt is keres a nyári átigazolási piacon, így vetődött fel Dzsudzsák neve. A török lapok arról írnak, hogy a Bursaspor vezetősége megállapította Dzsudzsák Balázs kivásárlási árát: a klub hétmillió eurót kér a magyar válogatott csapatkapitányáért. Dzsudzsák az Eb-n nyújtott jó teljesítménnyel hárommillió euróval verte fel az árát.

A Nemzeti Sport információja szerint Fiola Attila (Puskás Akadémia) is szóba kerülhet a német élvonalbeli Bundesliga-szereplő Herthánál - és a magyar bajnok FTC is szeretné szerződtetni a védőt. A berliniektől ugyanis távozóban van a szlovák Peter Pekarík, akinek a helyére, a jobbhátvéd pozíciójára Fiolát nézte ki Dárdai Pál együttese.

A német másodosztályban (Bundesliga 2) szereplő 1860 München új sportigazgatója, a Werder Brementől érkező Thomas Eichin szeretné - akár kölcsönben is - az oroszlánokhoz csábítani Kleinheisler Lászlót. A középpályás szeretne a tavaszinál több lehetőséghez jutni a Werderben, és az 1860 München ezt az esélyt kínálhatja neki - más kérdés, hogy a jó Eb-szereplés miatt klubjánál is előrébb kerülhet a játékosrangsorban.

Címkék#sport#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!