Sportvilág

2015.03.28. 11:30

Maláj GP: az éllovasok szombati nyilatkozatai

Sepangban Hamilton, Vettel és Rosberg bizonyult a leggyorsabbnak

Kelemen Attila

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Lewis Hamilton (1.): " Jó volt az időzítés a végén szerintem. Elég jó volt a Q3-ban az első köröm, lényegében az ismeretlenbe kellett kimennünk a nagy eső miatt. Nem akartam túl sokat kockáztatni, de így is rendben volt a köröm. A következő körben viszont belehibáztam, de összességében jó munkát végeztünk. Örülök, hogy a csapat ismét egy pole pozíciót ért el. Arra viszont nem emlékszem, hogy a 2. körömben Nico felatartott volna."

Sebastian Vettel (2.): "Hogy megverhetjük-e a Mercedeseket holnap? Nem lehet tudni, hogy mit lehet innen kezdeni. Nézzetek ki az ablakon, az eső szakad, ami jócskán megkavarhatja még holnap is a kártyákat. Az autónk vizes és száraz pályán is jól működött.A szabadedzésen a hosszú etapok jól sikerültek, és nyilván azért jövünk el a futamokra, hogy megverjük Lewisékat. De mindez csak holnap derül ki."

Nico Rosberg (3.): "Nem vezettem elég jól, és ez bosszantó. A 3 . hely nem túl jó, de hát így sikerült. Érdekes volt a körülmények ellenére nagy tapadással vezetni. Nem is emlékszem ilyenre az elmúlt években. Szokatlan volt. Holnap a pálya gyorsabb oldalról rajtolhatok, és ez segíthet abban, hogy lehagyjam Vettelt."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!