Sportvilág

2015.08.29. 08:20

Nagyon bízunk a Valenciában

Vasárnapi futballmeccseket ajánlunk olvasóink figyelmébe, angol, német és spanyol meccsek közül válogattunk.

Tóth Gábor

Southampton- Norwich: A házigazda egyelőre sem önmagát, sem a ritmusát nem találja, a bajnokságban nincsen győzelme, az Európa Ligából is kiesett, pedig a dán Midtjylland nem tűnt túl erős ellenfélnek. Az újonc Norwich rossz kezdés után magára talált, szerintünk az elég meredek tipp, hogy idegenben nyer (de azért két-három rozéfröccs után, amikor kezd rózsaszín lenni a világ, már nem tűnik olyan rossz ötletnek), ezért inkább úgy fogalmaznánk, nem kap ki a vendégcsapat, és elnapolja a hazaiak esedékes feltámadását ezzel is csatlakozunk az angol futballt jól ismerő Halmosi Péter tippjéhez.

Videoton -Debrecen: A házigazda búcsúzott az EL-től is, a bajnok csapat romjaiban hever, ráadásul a sportsajtó is rácuppant a klubra, pedig semmi olyan nem történt, amit ne tudtunk volna előre, szépen elvesztette kulcsjátékosait a Videoton. A listára rákerült még a múlt héten kiállított Juhász Roland is, szóval a fehérváriaknak nem lesz könnyű dolguk. Egyetlen dologban bízhatnak, a Debrecen is hullámzóan teljesít, így aztán a hazai győzelem megjátszását csak azoknak ajánljuk, akik a normál tippek mellé tesznek egy amolyan biztosító szelvényt is. Véleményünk szerint az X a hangsúlyos, de a látogatók el vihetik a három pontot.

Dortmund- Hertha: A hazai csapat gólfesztivált rendezett az Európa Ligában az Odd ellen (7-2), ami annyira nem meglepő, hiszen az ellenfél nem egy viking sárkány, hazájában sem tartozik az élcsapatok közé. A berliniek edzője, Dárdai Pál kiegyezne egy mocskos döntetlennel is, ami nem lesz egyszerű a német ipari tempóban termelő hazaiak ellen. Ilyenkor a fogadók keze könnyen rácsúszik a sokgólos hazai győzelemre, mi azt ajánljuk, nem kéne szétturbózni a találatok számát, meglesz ugyan a dortmundi siker, de nem fölényesen.

Valencia- Deportivo: A házigazda letudta a BL-meccset Monacóban 2:1-es vereséggel (otthon 3:1-re győzött), úgyhogy most a jobb pozícióért mehet a spanyol bajnokságban. Úgy érezzük, a Rayo Vallecano elleni iksz után behúzza hazai pályán a meccset 2:0-val vagy 2:1-gyel, a vendégek pontszerzése kizárólag megérzés alapján ajánlott.

Sevilla -Atletico Madrid: A felállás egyszerű, a vendégcsapat erősebb, a Sevilla mellett a hazai pálya szól, illetve az, hogy egyelőre nincsenek játékban a csapatok. A döntetlenről tudjuk, hogy veszélyes tipp, de meglátásunk alapján most ezen a tájékon kell keresni a profitot hozó kimenetelt, vagy érdemes bepróbálni, hogy két gólnál nehezen hoznak össze többet a felek, tekintettel arra, hogy még a bajnokság elején járunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!