Sportvilág

2016.10.20. 18:50

Négyszer találtak be - Ukrajnában nyert edzőmérkőzést a női nemzeti tizenegy

Kijev - A magyar női labdarúgó-válogatott felkészülési-mérkőzésen 2-0-s félidőt követően 4-0-ra győzött Ukrajnában.

Németh András

Markó Edina szövetségi kapitány a Szőcs - Demeter (Szuh, 64), Tálosi, Szabó V., Tóth G. (Szeitl, 46.) - Fenyvesi, Csiszár - Szarvas (Nagy L., 76.), Zeller, Rácz - Jakabfi (Németh L., 81.) összeállításban szerepeltette együttesét. Végig a pályán volt tehát a Viktória FC védője, Tálosi Szabina. A gólokat Jakabfi (23., 76.), Rácz (42), Csiszár (82.) szerezte. A vezető találatig a hazai csapat játszott dinamikusabban, ám Jakabfi gólja után átvette az irányítást a magyar együttes és magabiztosan győzött.


A Viktória FC védője, Tálosi Szabina végig a pályán volt Fotó: Szendi Péter

- Nagyon határozottak voltunk a kapu előtt, a lányok rendre jó megoldásokat választottak, a helyzetkihasználásunk pedig közel állt a tökéleteshez - kezdte a mérkőzés értékelését Markó Edina szövetségi kapitány. A fölényes siker mindenképp nagy öröm, sok pozitívumot láttam a mérkőzésen. Ugyanakkor azt is el kell mondani, hogy úgy láttam: az ukránok kissé csalódottan léptek pályára ellenünk, mert az elmúlt évek gyakorlatával ellentétben ezúttal csak harmadikok lettek az Eb-selejtezős csoportjukban a franciák és a románok mögött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!