Sportvilág

2015.02.28. 09:55

Nem kérdés: nyer a Real Madrid

A Viktória-Trend Optika FC női NB I-es labdarúgócsapatának kapitánya, Ferencsik Evelin David Beckham miatt vált fanatikus Real Madrid-drukkeré.

A Viktória 25 esztendős belső védője, Ferencsik Evelin rendszeresen figyelemmel kíséri a férfi futballt, no nem mindegyik bajnokságot figyeli árgus szemekkel. A szőke leány a spanyol foci szerelmese. Na meg David Beckhamé?

- Nem tagadom, azért lettem Real Madrid-szurkoló, mert Beckham odaigazolt - tudtuk meg Ferencsiktől. - De hogy nem csak divatdrukker vagyok, bizonyítja, hogy amikor David odébbállt, én maradtam a Real mellett. De amúgyis imádom a spanyol focit, nem utolsósorban azért, mert akár egy utolsó helyezett együttesben is látni jóképű focistákat. Mi nők, nem csak szakmai szemmel nézzük a meccseket... A Realban Sergio Ramos a kedvencem, a külseje mellett a játéka is magával ragadó, ráadásul hozzám hasonlóan ő is belső védő. Amúgy angol focit is kedvelem, a Mancheste United a kedvencem. Hogy miért? Mert anno ott futballozott Beckham...

Ami a mai spanyol meccseket illeti. A Real Madrid Villareal találkozón nem csak azért várok hazai sikert, mert a madridiaknak drukkolok, hanem mert jobbak. Tehát ez fix 1-es. Valencia Real Sociedad. A papírforma és a hazai pálya is valenciai sikert ígér, tippem: 1-es. A Sevilla Atletico Madrid összecsapáson viszont vendégsikert érzek, az Atletico ősszel a Realt is megvette, ha nehezen, de most is nyer. Tippem: 2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!