Sportvilág

2015.05.02. 11:18

Női megérzés: döntetlen lesz a grazi rangadó

Szombathely - A Viktória FC-Trend Optika női NB I-es labdarúgócsapatának osztrák légiósa, Heike Manhart döntetlent vár a Sturm Graz Rapid Wien összecsapástól.

Tóth Szabolcs

A 19-szeres osztrák válogatott Heike Manhart 2013 nyarán a Sturm Graz női együttesétől igazolt a szombathelyi Viktóriához. A vasiak alapembere nem költözött a megyszékhelyre, Ausztriából ingázik az edzésekre és a meccsekre. Manhart figyelemmel kíséri a férfiak küzdelmét, így az osztrák Bundesligát. Abszolút képben van a ma fél ötkor kezdődő Sturm Graz Rapid Wien meccset illetően is. A graziak negyedikek, a bécsiek másodikak, de csak két pont a differencia a felek között. Manhart szerint jó nagy iksz lesz a vége.

- Mindkét csapat remek formában van, a Sturm Graz utolsó öt hazai meccsét megnyerte, míg a Rapid egymás után kétszer is nyert idegenben - mondta egy kis statisztikát lobogtatva Heike Manhart. - Ezek alapján nehéz lenne megtippelni, ki győz. Miután több grazi női csapatban is szerepeltem, a szívemhez a Sturm áll közelebb ezúttal is nekik drukkolok. Mindkét együttes a nemzetközi kupaszereplést jelentő helyekre hajt, amelyekre jó eslyük van. Úgy vélem, ezúttal egyikük sem örülhet felhőtlenül, döntetlent, 1-1-et tippelek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!