Sportvilág

2015.04.17. 18:07

Robertson: Räikkönen maradni akar

Mindenki mosolyog a Ferrarinál, még Räikkönen is.

Tajthi Andrea

Fotó: Scuderia Ferrari

Kimi Räikkönen menedzsere, Steve Robertson azt állítja, minden a megfelelő irányba tart ahhoz, hogy a finn versenyző szerződést hosszabbítson a Ferrarival.

Adam Coopernek Robertson elmondta: "Mindenki pozitív. Kimi folytatni akarja, egy egyértelművé tette. A megbeszélések pozitívak és a megfelelő irányba mutat, de a pozitív megbeszélés és a papírok aláírása között még el kell rendezni pár dolgot. De összegezve, minden megfelelően alakul. Ő (Räikkönen) a (csapat) része akar lenni, ez száz százalék."

Räikkönen jobban érzi magát a csapatnál, mint valaha.

"Ez egy teljesen más csapat, teljesen más csomag." - folytatta Robertson. "Minden nagyon jó most. Tavaly nehéz volt találni bármi pozitív dolgot. Kimi jól érzi az autót, sokkal jobban passzol a vezetési stílusához, egy olyan csapatnál van, mely fejlődőképes. Mindenki ezért dolgozik. Elég csak ránézni a mosolygó arcokra, melyek egyike a Kimié. Ő imádja az F1-et, amikor ilyen - persze nem szereti az F1-et, mikor minden keserves küzdelmet jelent, az autó pedig nem jó. Ezt a fajta környezetet viszont szereti."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!