Sportvilág

2006.12.13. 03:28

Schumacher: hatmillió

München (mti) - Mintegy hatmillió dollárt keres szuperasszisztensként jövőre Michael Schumacher, a Forma-1-től idén hétszeres világbajnokként visszav ...

Móczán Zoltán

München (mti) - Mintegy hatmillió dollárt keres szuperasszisztensként jövőre Michael Schumacher, a Forma-1-től idén hétszeres világbajnokként visszavonult német sztár. A Ferrarinál betöltött munkakör tanácsadói tevékenységet jelent Jean Todt istállófőnök mellett, valamint tesztelési feladatokat is magába foglal. Busás gázsijával Schumacher a jelenleg is aktív pilóták között a nyolcadik helyet foglalná el. A rangsort ferraris utódja, a finn Kimi Rikkönen vezeti 25 millió dollárral, második az idén címét megvédő spanyol Fernando Alonso (Renault) 20 millióval. A Blick című svájci napilap a múlt héten azt írta, hogy a finn versenyző heti egymillió dollár fizetést kap, a visszavonult német csillagnak pedig tízmilliós honorárium kerül a számlájára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!