Szalafő

2015.05.26. 14:08

A polgármester parkolt a szalafői buszmegállóban

Elnyerte a nap parkolója címet az a fénykép, melyet egy olvasó küldött a településről. A buszmegállóba parkolt be egy autó, igaz, a kis helyre csak a fele fért be.

Bajdó Bettina

A közösségi oldalunkon máris elkezdődött a találgatás, hogy ennek vajon mi lehet az oka. A hozzászólások főként poénosak voltak. Akadt, aki arra gondolt, hogy a jégeső elől menekítette az autót fedett helyre a sofőr, de volt olyan is, aki csak arra tippelt, hogy a vezető a buszra várt. Természetesen a szőke nős poénok sem maradtak el, de volt, aki „parasztparkolónak” titulálta a helyet, vagy babakocsinak nevezete a járművet.

Olvasói fotó: Nagy Béla

Lugosi Arnold polgármester is hozzászólt a bejegyzéshez, azt írta, hogy mivel rendezvényük volt, csak ott talált szabad parkolóhelyet. A bejegyzés végéről nem hiányzott a szmájli.

Megkerestük a polgármestert ez ügyben, aki elmondta, hogy valóban ő parkolt a busz- és esőbeállóba, amit az önkormányzat saját pénzéből építtetett és tart fenn. Hozzátette: rendezvény volt a településen, nem volt parkolóhely, neki viszont a fellépőket kellett szállítania. Nem késhetett, leleményes volt és kapóra jött a buszmegálló. Ráadásul vasárnap busz sem közlekedik a településen, így a nem vette el a helyet a várakozó utasoktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!