Szentgotthárd

2014.12.20. 13:17

A legédesebbtől a legötletesebbig - a karácsonyi kirakatokat zsűrizték Szentgotthárdon

Szentgotthárd – Idén is keresték a város legszebben feldíszített kirakatát. Ezzel is ösztönözni szerették volna az üzlettulajdonosokat, hogy karácsonyi hangulatot varázsoljanak a városlakóknak.

Bajdó Bettina

Eldőlt, hogy melyik a legszebb kirakat a városban. A testületi ülésen dr. Dancsecs Zsolt jegyző elmondta, hogy idén is keresték a legszebb díszítésű üzletet, vetélkedésre hívták a Széll Kálmán téri üzletek tulajdonosait, üzemeltetőit. A bírák végigjárták az üzleteket, nagyon szép, egyedi, látványos, hangulatos megoldásokkal találkoztak, ezért nem volt könnyű dolguk. Végül úgy döntöttek, hogy idén nem egy címet osztanak ki. Ennek megfelelően lett leglátványosabb, legötletesebb, legbensőségesebb, leghangulatosabb, legkedvesebb, leglátványosabb és legédesebb üzlet is.



A leglátványosabbnak egy kávézó kirakatát ítélték a zsűri tagjai, a legötletesebb megoldással egy fehérneműbolt rukkolt elő, a legédesebb  üzlet egy cukrászda lett, továbbá két virágboltot és egy optika-fotó szaküzletet is díjaztak. A boltok üzemeltetői a karácsonyi főtérszépítő versenyben elért eredményük elismeréseként oklevelet kaptak a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivataltól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!