Szentgotthárd

2017.04.24. 11:13

Az egészségről Szentgotthárdon

Szentgotthárd - A család jövője – a jövő családja címmel rajzpályázatot hirdetett a szentgotthárdi Egészségfejlesztési Iroda, az eredményhirdetésre a városi egészségnapon került sor.

Horváth R. László

A színházban megtartott díjkiosztón elhangzott: több mint háromszáz pályamű érkezett; az 1-2 évfolyamosok közül Muhay Luca , míg a 3-4 évfolyamosok közül Németh Zsófia alkotását ítélték a legjobbnak.

Az 1-2 évfolyamosok közül Muhay Luca munkájához gratulált Károly Andrea, a PKKE elnöke; dr. Klósz Beáta,a Rendelőintézet intézményvezetője valamint Szűcs Zoltánné Rezsek Erzsébet szakmai vezető

A szentgotthárdi egészségnapon az érdeklődők többek közt Nagy Tamás mentőtisztnek, az OMSZ szentgotthárd állomásvezetőjének előadását hallgathatták meg a gyermekelsősegélyről, és pozitív gondolatokkal gazdagodtak a Móra Ferenc Városi Könyvtár információs pultjánál is.

3-4 évfolyamosok közül Németh Zsófia lett az első

Míg a felnőttek egy kerekasztal-beszélgetésen vettek részt, addig a gyermekeket kézműves foglalkozás várta a színház aulájában kialakított „kreatív szigeten”. A jelenlévők ételkóstolóval egybekötve megtudták azt is, hogy milyen egészséges ételeket fogyasztanak a gyermekek a menzán.

Mihály Klaudia, a PKKE művelődésszervezője vezetésével kézműves foglalkozáson vettek részt a gyermekek

Horváth R. László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!