Szentgotthárd

2015.06.13. 15:05

Mozgásra buzdították Szentgotthárd lakóit - Városi sportnapot szerveztek egész napos programokkal

Szentgotthárd - Szombatra városi sportnapot szerveztek a Széll Kálmán téren „Mozgásra fel!” címmel.

Bajdó Bettina

Fél kilenckor a város fúvószenekarára ébredhettek a lakók, kilenc órakor pedig hivatalosan is elkezdődött a rendezvény. Volt kerékpáros felvonulás a Szekere vezetésével, kilenc és tíz óra között pedig lehetett ellenőriztetni a biciklik felszereltségét. 10 órakor kerékpártúra is indult, fél 11-től pedig Katus Attilával lehetett tornázni. 11 és 16 óra között TRX funkcionális tréning volt. Preventív széktornát is láthattak az érdeklődők, valamint ügyességi sorversenyt is rendeztek.

 

13 és 15 óra között a sportágakat mutatták be. 18 órakor a záró tornát pedig Béres Alexandra tartotta. Napközben voltak még ügyességi versenyek különféle kategóriákban, s a helyi egyesületek is bemutatkoztak. Az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében szűrésekre és tanácsadásra is volt lehetőség. Ugrálóvár, kézműves foglalkozás, méz- és gyógyteakóstolás is várta az érdeklődőket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!