Szentgotthárd

2015.08.29. 09:49

Összművészeti alkotótábor civil szerveződésben

SZENTGOTTHÁRD - Augusztus 26-a és 30-a között tartják az első Szentgotthárdi Összművészeti Alkotótábort a Szemle Egyesület civil szervezésében.

Bajdó Bettina

A Mome Media Design szakos hallgatói és a Nyugat-magyarországi Egyetem építészhallgatóinak közös táborában prezentációk, performance-ok, intervenciók, helyspecifikus alkotások, zenei előadások is terítékre kerültek. A szerdai megérkezés és ráhangolás után csütörtökön terepszemlét tartottak a városban, este pedig a Csákányi László Filmszínházban volt a tábor hivatalos megnyitása. Pénteken a komoly munkáé volt a főszerep, tervezés és alkotás volt a program a városban, a Szentgotthárd melletti tavon pedig Tasnádi József installációját építették és adták át. A napot Zanzinger koncertje zárta a tavon. Szombaton is az alkotás kerül fókuszba, egész nap dolgoznak a táborlakók. A vasárnapi zárónapon pedig bemutatják az elkészült munkákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!