Szentgotthárd

2014.11.03. 15:31

Tíz iskola 180 számítógépet kapott a szentgotthárdi Opel motorgyártól

Szentgotthárd - Ünnepélyes keretek között adott át 180 számítógépet tíz térségbeli iskolának Solt Tamás, a szentgotthárdi Opel gyár igazgatója hétfőn.

Markó Petra

Évek óta hagyomány már hazánk egyik vezető motorgyártással foglalkozó gyárában, hogy támogatja a régió oktatási intézményeit, van, hogy különböző motoralkatrészekkel, van, hogy számítógépekkel. Így volt ez az idén is, amikor szentgotthárdi, körmendi, szombathelyi és zalaegerszegi általános és középiskolák képviselői vehettek át informatikai eszközöket a cégtől. Az iskolák láthatóan örömmel vették az újabb felajánlást.

Solt Tamás elmondta: az Opel nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az oktatási intézményeket segítse. Ezzel amellett, hogy az iskoláknak jót tesz, a saját malmukra is hajtják a vizet, hiszen olyan körülményeket teremtenek, amelyek megfelelő képzési lehetőséget adnak. Hiszen a mostani diákok között is lehet majd egy olyan, aki a jövőben a gyár dolgozója lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!