December szépét Sárváron kényeztették (képgalériával)

2012. január 29., 09:40 szerző: Benkő Sándor
A Vas Népe szépségversenyének decemberi győztese Lakatos Henrietta lett. Ajándékait - egy 20 ezer forint értékű kozmetikai ajándékutalványt, amit Kuti Georgina sárvári szalonjában válthat be egy éven belül, és egy márkás napszemüveget a Fresh optika jóvoltából, már átvette -, a hónap szépének járó főnyereményt pedig ezen a hétvégén pihente le a sárvári Viktória hotelben.

Heni már második alkalommal jelentkezett a versenyünkre, közben több szépségversenyen is indult. A haj-smink-arc pályázaton 94 indulóból a 4. lett, a vonyarcvashegyi strand szépe versenyen a harmadik helyen végzett, a Haladás szépe versenyt megnyerte. Nagyon örült annak, hogy a Vas Népe versenyén hónap szépének választották, és ezzel bejutott a verseny döntőjébe.

Az ajándék wellness hétvégéjének letöltését pénteken délután kezdte meg a sárvári Viktória hotelben, ahol a tulajdonos és a személyzet nagyon kedvesen pezsgővel és virágcsokorral fogadta. A két személyre szóló hétvégére barátnője, Tarcai Anett kísérte el, aki nagyon büszke Heni sikereire.

Pezsgős köszöntés a hotelben - Fotó: Benkő Sándor

A lányok pénteken ismerkedtek a szállodával, a hűvösre fordult időjárás ellenére is tettek egy rövid sétát a fürdővárosban. Heni vacsorára grillezett csirkecsíkokat rendelt - mivel vigyáz az alakjára, salátaágyon szervírozták neki.

Heni barátnőjével töltötte el a nyeremény hétvégét - Fotó: Benkő Sándor Koktél és pezsgőfürdő - Fotó:Benkő Sándor

Szombaton a bőséges és finom reggeli után nekiláttak feltérképezni, és igénybe venni a szálloda szolgáltatásait. Egy kellemes biliárdozás megalapozta az egész napi jókedvet. Kipróbálták a sókamra klímáját, majd bevették magukat a kondi terembe, ahol bizony csúcsra járatták a szobabiciklik csapágyait, de adtak tisztességesen az erő-és kondigépeknek is. Délben egy laza ebédet költöttek a város egyik éttermében, majd egy rövid séta keretében megnézték a közeli arborétum téli arculatát. Délután masszázs várt Henire. Lehetősége lett volna csoki masszázsra, de ő inkább a sportosat választotta.

Teljes kényeztetésben volt része Heninek - Fotó: Benkő Sándor

Az aktívan töltött wellness nap levezetéseként egy-egy finom koktél kíséretében kényeztették tovább magukat a szálloda spa részlegében. A medence vízét gombnyomásra pezsgőfürdővé változtatták. Ízlett az aznapi vacsora, a rántott csirkemell hasábburgonyával, ami egyébként Heni kedvenc menüje.
A hétvége során Lakatos Henit érte az a megtiszteltetés, hogy a Viktória hotel facebookos nyereményjátékának végeztével kisorsolhatta a győzteseket.

A pihenésé és a kikapcsolódásé volt a főszerep - Fotó: Benkő Sándor

December szépe igazán jól érezte magát az ajándék wellness hétvégén a családias Viktória hotelben.

A szépségverseny a januári lányok bemutatásával folytatódik keddig. Aztán a februári csoport bemutatása kezdődik a januáriakra való szavazás megkezdésével párhuzamosan. Szavazni itt lehet február 1-15 között. 

Várjuk a további jelentkezőket is - Részletek itt!

 Minden jelentkező ajándékot kap, de amennyiben megnyeri a hónap szépe címet is, akkor hasonló kényeztetés vár rá, mint Lakatos Henire, aki Márk Angelika, Tóth Evelin, Sziklai Rita, Stankovics Beáta mellett már biztos résztvevője a szépségverseny év végi döntőjének.

Benkő Sándor

Facebook