Szépségverseny

2011.05.16. 11:01

Keressük Vas Megye Szépét! - 2011-2012

A Vas Népe szervezésében harmadik alkalommal indítjuk el a szépségversenyt. Várjuk azoknak a legalább 16 éves korú lányoknak, asszonyoknak a jelentkezését, akik szeretnék, ha legalább egy napra ők lennének a „Nap Szépe” az újságban.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Keressük Vas Megye Szépét

A Vas Népe szervezésében harmadik alkalommal indítottuk el a szépségversenyt. Vártuk azoknak a legalább 16 éves korú lányoknak, asszonyoknak a jelentkezését, akik szeretnék, ha legalább egy napra ők lennének a „Nap Szépe” az újságban, de lehet a hónap vagy akár Vas megye szépe is 2012-ben.

A 2008-ban nagy sikerrel zárult első versenyünket folytatva bízunk abban, hogy ezúttal is akkora, vagy még nagyobb érdeklődés kíséri a játékot, amin Kocsis Korinnát jákfai diáklányt választotta a zsűri Vas Megye Szépének, Németh Fanny pedig az olvasóinktól kapta a legtöbb szavazatot. Korinna azóta második lett a  Miss Hungary versenyen, és ő képviselte hazánkat a Miss Earth szépségversenyen. Osztrosits Kati a 2010-es döntő győztese részt vett a Miss Alpok Adria versenyen.

A napi versenyünk 2011. augusztus 1-jén indult, és 2012. július 31-én zárul. Naponta egy lány fényképét mutatjuk be a Vas Népe hátsó borító oldalán, és a honlapunkon.

Havonta lehet szavazni a „Hónap Szépe” díj elnyerésére, aki olvasóink szavazatai és a zsűri véleményezésével automatikusan továbbjut a döntőbe. 2012 év végén hagyományos, élő műsoros szépségversenyen választja meg a zsűri a 12 hónap győztese közül a „Vas Megye Szépe 2012” díjra és koronára jogosult legszebb lányt, az olvasóink pedig internetes szavazáson a közönségdíjas lányt.

Szavazás a Vas Népe hónap szépére:

A hónap szépeire mindig az aktuális hónap utolsó napját követő első naptól két héten át lehet szavazni a vasnepe.hu-n. Szavazni a nyitó oldalon vagy a vasnepe.hu/szepsegverseny oldalon a szavazásra felhívó címre kattintva lehet. A szavazógép úgy van beállítva, hogy bármennyiszer lehet rá kattintani, de egy IP-címről 12 óránként csak egy szavazatot regisztrál. Olvasóink szavazati alapján szakmai zsűri dönti el, hogy ki lesz az aktuális hónap szépe, aki továbbjut a verseny döntőjébe. Erről a Vas Népe következő megjelenő számában (általában 17-én), illetve 16-án a honlapunkon számolunk be.

Szavazás a Facebook hónap szépére:

A Vas Népe nyomtatott formája mellett a lányok képeit közöljük a Facebookon is. A Vas megye szépe oldalon az aktuális hónapot követő hónapban 30 napig lehet lájkolni a jelöltekre, a legtöbb lájkot kapott lány lesz az aktuális hónapban a Vas megye szépe játék Facebook szépe, aki ajándékot kap. Miután egy éven keresztül bemutattuk az összes jelentkezőt, a 12 Facebook szépe közül szintén egy hónapig tartó lájkolással juttathatják be olvasóink kedvencüket a döntőbe.

A jelentkezés lezárult

A szépségversenyre jelentkezés feltételei voltak:

A hölgyek jelentkezésének alsó korhatára 16 év, felső korhatár nincs meghatározva. Minden jelentkező egy havi Vas Népe előfizetést kap ajándékba. A 18 év alatti jelentkezőknek írásbeli gondviselői beleegyezésre is szükség van, ami a jelentkezési lap alsó részén található. A kitöltött jelentkezési lapot postán kell feladni, vagy beszkennelni, lefotózni is lehet, és akkor e-mailben küldeni, de fontos, hogy a gondviselő kézzel aláírt nyilatkozata is olvasható legyen! A legalább egy (felső darabszám határ nincs) képet csatolni kell a jelentkezési laphoz, - el lehet küldeni szerkesztőségünk címére postán, vagy e-mailben.
Digitális kép esetén a hosszabbik oldalnak legalább 1200 pixelnek kell lennie. Az újságban egy kép jelenik meg, a honlapunkra - vasnepe.hu/szepsegverseny - valamennyit feltesszük. Jelentkezni lehet továbbá személyesen szerkesztőségünkben vagy bármelyik Vas Népe ügyfélszolgálati irodában is, de lehetséges a Vas megye szépe Facebook oldalán is.

A versennyel kapcsolatos friss információkat lapunkban és az interneten is folyamatosan közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!