Szépségverseny

2008.05.30. 07:06

Ki lesz Vas megye Szépe? - június

A júniusi jelöltekre július 1. és 15. között lehet szavazni.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A nap (hónap, év) szépe játék részvételi feltételei:

A szépségversenyre jelentkezni lehet a [email protected] e-mail címen, vagy levélben a 9700 Szombathely Széll Kálmán u. 40. címen. A jelentkező adja meg nevét, életkorát, foglakozását, hobbiját! Ezeket az adatokat fogja viszont látni az újságban és a Vas Népe honlapján is. A kapcsolattartás miatt szükség van még további adatokra, ezeket diszkréten kezeljük: telefonszám, e-mail cím, lakáscím.

Képek küldhetők levélben és digitális formában - e-mail csatolt fájljaként jpg formátumban. A digitális kép felbontása legalább 800x600 legyen, mert az újságban csak jó minőségű kép közölhető. A nyomtatott Vas Népében egy képet tudunk közölni, amelyre a jelentkező tehet javaslatot, ám a honlapon többnek is van hely, ezért kérjük, hogy küldjenek több fotót!

Amennyiben nincs fényképe, de szeretne jelentkezni a játékra, arra is van lehetőség, hogy lap fotóriporterei egyeztetett időpontban és helyszínen a képeket elkészítik.

A jelentkezés alsó korhatára 16 év. Amennyiben a jelentkező még nem érte el a 18 életévét, szülői beleegyező nyilatkozatra van szükség, amelyet aláírva kell eljuttatni a szerkesztőség címére. A szülői belegyezés nyilatkozata innen letölthető

A KÉPEKRE KATTINTVA MÉG TÖBB FOTÓN NÉZHETI MEG A JELÖLTEKET!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!