Szépségverseny

2012.11.11. 17:05

Márk Angelika lett a megye királynője

Szombathely - Márk Angelikát választotta meg szombaton a zsűri Vas megye és egyben a Vas Népe szépének. A szombat esti showt a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ színháztermében tartottuk.

Bajdó Bettina

A Vas Népe harmadik szépségversenye 2011 augusztusában kezdődött, tizenkét hónapon keresztül minden egyes lapszámban megjelent egy lány fotója. Az olvasók és a zsűri szavazott, a havonta legtöbb voksot gyűjtő lány lett a hónap szépe. A havi győzelem tétje nem volt csekély, a nyertesek harcba szállhattak a Vas megye szépe címért. A tizenkét hónap szépéhez még egy szerencsés lány csatlakozhatott tizenharmadikként. A szépségversennyel párhuzamosan elindítottuk a Facebook szépe címért folyó versenyt is. A legtöbb szavazatot kapott lány közül a zsűri egyet bejutatott a döntőbe. Így lett teljes a mezőny. 



Szombaton este hat órakor kezdődött a döntő, a szépségverseny házigazdái bemutatták a zsűri tagjait: Osztrosits Katalint, a 2010-es Vas megye szépét, a Vas megyében élő és alkotó, Szombathelyen tanító Veres Gábor szobrászt, Csonka Szilviát, a Weöres Sándor Színház tagját, dr. Gerencsér József plasztikai sebészt és Szabó Gábor fotóművészt.

Lapunk főszerkesztője, Halmágyi Miklós köszöntötte a megjelenteket, s a Vas megye szépe cím értékét hangsúlyozta.  Köszönetet mondott mindazoknak, akik segítettek abban, hogy a verseny és a döntő sikeres legyen.



A tizenhárom döntős először bikiniben táncolt, s amíg átöltöztek az Urban Dance West tánccsoportja pörgette fel a hangulatot. Ezt követően a lányok riói ruhában álltak a színpadra, s táncukkal karneváli hangulatot idéztek fel. Az estélyi ruhás felvonulásig a szombathelyi kötélugrók látványos műsorukkal foglalták le a közönséget. A csillogó estélyibe bújt lányoknak kommunikációs készségükről is tanúbizonyságot kellett tenniük, mindannyiuknak felelniük kellett a műsorvezetők kérdéseire. Ezt követően a zsűri visszavonult, s hosszas mérlegelés után meghozta döntését. Az eredményhirdetés előtt és után a szponzorok és a támogatók ajándékokkal halmozták el a szépségverseny döntőseit.

A döntés meghozataláig a nézők egy slideshowt láthattak, a fotók röviden bemutatták az elmúlt másfél év eseményeit.

A Facebookon meghirdetett szimpátiaszavazásunk nyertese, Marton Laura két személyre szóló, kétéjszakás, wellness hétvégére jogosító vouchert vehetett át. A verseny különdíjasa, Márk Angelika ékszerüzlet ajándékát, és egy 260 ezer forint értékű, a szépségszalon szolgáltatásaira szóló utalványt kapott.

Ezután következett az első három helyezett.

A korona Márk Angelika fejére került fel, a második helyet Stankovics Beáta szerezte meg, a harmadik Vörös Adrienn lett.

A közönségdíjat Márk Angelika kapta.

Márk Angelikának, a 2012-es Vas megye szépének Kovács Ferenc, a megyei közgyűlés elnöke helyezte a vállára a szalagot, majd ajándékot is adott át a szépségkirálynőnek és valamennyi lánynak. A megyei közgyűlés által felajánlott koronát Osztrosits Katalint, 2010 Vas megye szépe helyezte a szépségkirálynő fejére.





Fotók a szépségversenyről:

Vas megye Szépe 2012 - Bikinis felvonulás FOTÓK! 

Vas megye Szépe 2012 - Riói tánc FOTÓK! 

Vas megye Szépe 2012 - Alkalmi ruhás bevonulás FOTÓK!

Vas megye Szépe 2012 - Díjátadó FOTÓK! 

Vas megye Szépe 2012 - A lányok ünnepeltek a verseny után FOTÓK! 

Vas Megye Szépe 2012 - Urban Dance West
 FOTÓK! 

Vas Megye Szépe 2012 - Szombathelyi kötélugrók produkciója FOTÓK!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!