Szépségverseny

2010.11.03. 04:41

Ajándékot vitt Kocsis Korinna az SOS gyermekfaluba

Kocsis Korinna lapunk első szépségversenyének királynője ajándékokat vitt a SOS gyermekfaluba, amelynek egy része egy tombolán nyert ajándékutalvány, a többi ruha és játék.

Benkő Sándor

Mint Vas Megye Szépe egyben a megye arca is Kocsis Korinna, aki díszvendégként, háziasszonyként vett részt a legutóbbi megyebálon. A jó hangulatú farsangi mulatságon a szerencse sem kerülte el, tombolán nyert egy harmincezer forint értékű vásárlási utalványt.

Korinna még aznap este a bálon elhatározta, hogy nem tartja meg nyereményét, hanem jótékony célra fogja használni. Kedden ellátogatott Kőszegre a SOS gyermekfaluba, ahol már ismerősként köszöntötték, nem először járt ott.

Az utalványt Szilágyi Imrének, az intézmény vezetőjének adta át, aki elmondta, hogy nagyon örül az ajándéknak, mert a szobák ajtaja, ablakai már cserére, festésre érettek, a nyílászárók felújítására fogják felhasználni Korinna adományát.

Ezután a Napsugár csoportot látogatták meg, ahova gyermekjátékokat, focilabdát, ruhaneműket vitt Korinna a gyerekeknek. Az intézmény vezetője elmondta, hogy az 1993-ban alakult gyermekfaluban 12 családban 83 gyermek él. Jelenleg őszi szünet van az iskolákban, de nem unatkoznak a gyerekek, mert  programokat szerveznek számukra.
Hétfőn megemlékeztek és gyertyát gyújtottak a Gmeiner táblánál, kedden a Savaria múzeumban nézték meg a Predátorok című kiállítást, szerdán pedig meglátogatják az egyik szombathelyi fitnesz klubot, a kőszegi evangélikus szeretetotthont, a kőszegpatyi idősek otthonát. A hét hátralévő napjaiban kirándulnak, sportolnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!