Szépségverseny

2010.01.27. 16:01

3D-s műszempillát választott Grebenár Klaudia

Arc és testdíszítésre, valamint 3D műszempilla-felragasztásra váltotta be 50 ezer forint értékű ajándékutalványát szépségversenyünk decemberi győztese, Grebenár Klaudia.

Varga Nóra

Itt a farsang, ezért lapunk szépségversenyének decemberi győztese arc- és testdíszítésre váltotta be ajándékutalványát, a kiválasztott motívumokat a Lívia Szépségszalon kozmetikusai készítették el Klaudiának. Dr. Hende Lívia, a szalon tulajdonosa elmondta,  az arcdíszítő csillámokkal az arc bármely területe díszíthető, készíthető belőlük szemkontúr, szemhéj árnyékolás, csillogó műszempilla. Hende Lívia hangsúlyozta, a báli szezonban rendkívül népszerű a testfestés is, felkarra, dekoltázsra rakatnak fel különböző méretű és mintájú motívumokat a hölgyek. Klaudia 3D műszempillafelrakást is választott. A tulajdonos elmondta, a pillákat szálanként rugalmas ragasztóval illesztik a saját szempillákhoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes hatást. A 3D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, meghosszabbítja, vastagítja, dúsítja azt, valamint követi annak ívét. A műszempilla víz, izzadság és könnyálló, ezért a viselője bátran sportolhat, zuhanyozhat, szaunázhat benne. Másfél-két hónapig is fennmaradhatnak a szempillák, de egy speciális oldószerrel bármikor eltávolíthatók.
 
- Korábban sohasem indultam szépségversenyen - tudtuk meg Grebenár Klaudiától. Azért jelentkeztem a versenyre, hogy összemérjem a szépségemet más lányokéval. Amikor elküldtem a fotóimat, titkon reménykedtem, hogy az egyik hónap győztese én leszek. Boldog vagyok, hogy sikerült. A rokonaim közül mindenki, a barátaim, a csoporttársaim és az egykori osztálytársaim szavaztak rám.

December szépe  a Corvinus Egyetem turizmus-vendéglátás szakának első évfolyamos hallgatója, ezért a nárai 19 éves lány szeptemberben Budapestre költözött. Először furcsa volt számára az állandó nyüzsgés, a nagyvárosi élet, de mára már hozzászokott.
 
- Ritkán járok kozmetikába, évente egy vagy két alkalommal megyek el arckezelésre  mesélte Klaudia.  Az elmúlt években kitapasztaltam, melyek a számomra legmegfelelőbb arckrémek, készítmények és pakolások, így otthon ápolom a bőrömet. Sminkelni nagyon szeretek, anélkül szinte sohasem lépek ki az utcára. Alapozót, fekete szempillaspirált, a szemem színéhez illő zöld szemceruzát használok. Az erős színeket nem szeretem. A számra általában szájfényt viszek fel - tette hozzá december szépe. 

- A ruhatáramban a sportostól az elegánsig minden darab megtalálható. A különböző stílusú ruhákat gyakran kombinálom egymással. Nemcsak nadrágot hordok, szoknyát is szívesen felhúzok.

Legyen Ön is a hónap szépe!

Továbbra is várjuk csinos hölgyek jelentkezését lapunk második szépségversenyére: a [email protected] e-mail címre, vagy a  Szombathely, Széll Kálmán utca 40-re küldhetik el a fényképeket.

A jelentkezés feltételei és a fotók minőségi követelményei a honlapunkon megtalálhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!