Szépségverseny

2010.02.16. 15:10

Január szépe, Simon Mária kifutóra lépett már a Fashion Weeken

Lapunk második szépségversenyének feléhez értünk, olvasóink rekord szavazata alapján Simon Mária, a szombathelyi Premontrei gimnázium tanulója lett a januári csoport győztese.

Benkő Sándor

A verseny eddigi történetének legtöbb szavazata érkezett a januári indulókra. Több mint hétezer voksot regisztrált a szavazógépünk. Legtöbb kattintást Simon Mária kapta, őt követi Szilasi Viktória és Kiss Annamária került még fel a képzeletbeli dobogóra. A februári közönségtalálkozón valamennyien ott voltak a Bánya Caféban.

Simon Mária a Premontrei Rendi Szent Norbert gimnázium diákja, érettségi előtt áll. OKJ-s képzésen folytatja majd a tanulmányait, legszívesebben fogászati asszisztens, vagy marketing és ügyintéző szakot szeretne továbbtanulni.

A tanfolyam után sem áll le a tanulással, tervei szerint főiskolára jelentkezik majd. Az irányt attól teszi függővé, hogy melyik szakot végzi el. A tanulás miatt abbahagyta a táncot, de tíz évig hódolt a hip-hopnak. Büszke arra, hogy néha modellkedésre is fekérik, fellépett már Budapesten a Fashion Week rendezvényen. (A magyarországi bemutató a nemzetközi divatélet jeles és jegyzett eseményévé nőtte ki magát.)

A szépségverseny lapunkban tovább folytatódik. A hátsó oldalon naponta megjelenik egy-egy lány fényképe, ahova bárki bekerülhet, ha a verseny feltételeinek megfelel.

A nap szépének jelentkezni a vasnepe.hu/szepsegverseny oldalon található jelentkezési lap kitöltésével lehet,  ezt a [email protected] e-mail címre kell visszaküldeni. A 18 év alatti lányoknak szülői hozzájárulás is szükséges. A képeket is erre a címre lehet küldeni, vagy a szerkesztőségünk postacímére: Szombathely Széll Kálmán u. 40. Minden jelentkező lány szépségápolási ajándékcsomagot kap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!