Szépségverseny

2010.02.27. 12:47

Januári szépségeink: Mária, Viktória és Annamária

Túl vagyunk lapunk második szépségversenyének a felén. Olvasóink rekord számú szavazati alapján a szombathelyi középiskolás, Simon Mária lett a hatodik győztes, január szépe.

Benkő Sándor

Hétfőn nulla órától lehet szavazni a versenyünk hetedik havi jelöltjeire. Március 15-én 24 órakor zárul a szavazás, másnap derül majd ki, hogy olvasóink kit tartottak közülük február szépének. A januári lányokra rekord számú szavazás érkezett, 7257-et regisztrált a vasnepe.hu honlapunkon a szavazást figyelő program.

A legtöbbet Simon Mária (18 éves) szombathelyi - érettségi előtt álló - diáklány kapta olvasóinktól, szám szerint 2709-et. Január szépe a Premontrei gimnáziumba jár, gőzerővel készül az érettségire, még legkedveltebb hobbijára, a hip-hop táncra se jut ideje. Azt tervezi, hogy tovább tanul: először egy OKJ-s képzésben vesz részt, majd ezt követően jelentkezik a szakiránynak megfelelő felsőoktatási intézménybe.

Olvasóink szavazatai alapján második lett, a már tavalyelőtt is indult Szilasi Viktória (21 éves). A káldi csomagoló szabadidejében szeret énekelni - 2080 szavazatot könyvelhetett el magának.

Dobogóra került Kiss Annamária (20 éves) csényei lány. Sopronba jár egyetemre, ő 871 szavazattal került a harmadik helyre.

Az érdekességet most is meg kell, hogy említsük, miszerint mindhárom lány részt vett a Bánya Cafés közönségtalálkozón. Százas nagyságrendű szavazatot kapott még Szombath Szandra, Óra Eszter, Kiss Petra, Lájer Evelin, Horváth Zsanett, Peszlen Szabina és Németh Ivett.

A februári jelöltek közönségtalálkozója március 5-én pénteken este nyolc órakor lesz a szombathelyi Cinema Cáféban. Hogy ezúttal nem a megszokott helyen lesz a találkozó, az amiatt van, hogy a Vas Népe szépségverseny projektje részt vesz a Weöres Sándor színház vízilabda csapata által szervezett rendezvényen, amelyet Jordán Tamás, a színház igazgatója nyit meg.

Március 5-én fél héttől az uszodában a színház művészeiből álló csapat megmérkőzik a medencében az Aligátorok csapatával, amelyen ott lesznek az eddigi hónap szépei, majd ennek a versenynek a díjkiosztója a mozi presszójában lesz este kilenc órakor, amelyen szintén közreműködnek majd a szépségeink.

A lányokkal kapcsolatos legfrissebb hírekről is beszámolhatunk: Kocsis Korinna és Devecser Anikó díszvendégként vettek rész a budapesti Opera-bálon. Mindketten nagyon jól érezték magukat, sok hírességgel találkoztak, finomakat ettek és ittak, nagyokat táncoltak. Más: Szombathelyen díjaztak egy olyan videoklipet, amelyben Biliczki Edina, szeptember szépe szerepelt.

A verseny felén túl vagyunk, kifelé megyünk belőle, de folytatódik. Nap szépének (ami kezdete és alapja lehet a hónap szépe megválasztásának) bármelyik lány, asszony jelentkezhet, aki betöltötte a 16. életévét. A 18 évet még be nem töltött lányok jelentkezéséhez szülői hozzájárulás is kell.

Jelentkezni lehet a vasnepe.hu/szepsegverseny oldalon, ahol megtalálható a verseny szabályzata, és ugyanott letölthető a jelentkezési lap is. A kitöltött jelentkezési lapot és a megfelelő minőségű fényképeket e-mailben a [email protected], vagy postai levélben a szerkesztőségünk címére, Szombathely Széll Kálmán u. 40. címre kell eljuttatni. Minden jelentkező egy Oriflame szépségápolási ajándékcsomagot kap.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!