Szépségverseny

2010.04.19. 14:24

Március szépe, Berghoffer Boglárka egy büki szállodában recepciós

Lapunk második szépségversenyének nyolcadik havi győztese Berghoffer Boglárka. A 24 éves sárvári lány egy büki szállodában recepciós.

Benkő Sándor

Olvasóink szavazatai alapján megszületett a döntés, a legtöbben arra a szavazógombra kattintottak honlapunkon, amelyikre az volt írva: Berghoffer Boglárka.

A 24 éves sárvári lány neve nem ismeretlen olvasóink előtt, hiszen az első versenyen is indult, de mint a hétfő délelőtti telefonbeszélgetésünkből kiderült, akkor igen csak elkeseredett a sikertelen részvétel miatt, bár eredménynek könyveli el, hogy már akkor elindult a szépségversenyünkön, és a nap szépe volt. (Nevezett a tavalyi  A Királynő választásra is, a 24-es döntő előtt esett ki a versenyből.)

Hétfőn viszont kitörő örömmel fogadta a hírt, hogy rá szavaztak a legtöbben, és ő lett március szépe. A sárvári Tinódi gimnáziumban érettségizett, majd jelentkezett a BDF kommunikációs szakára, amiről egyéves tanulás után átiratkozott a Nyugat-magyarországi Egyetem kereskedelmi és marketing szakára, amit most éppen halaszt.

Ennek fő oka az, hogy közel egy éven át Németországban bébiszitteri állást vállalt, jelenleg egy büki szállodában recepciós. Bogi szeret nyelveket tanulni, kirándulni, családcentrikus, és kedveli a kutyákat.

Második helyezett a toronyi diáklány, Bozzay Dóra Anna lett, dobogóra került Bozi Vivien, aki 19 éves és Sében lakik. 

A versenyre még lehet jelentkezni a vasnepe.hu/szepsegverseny honlapunkon lévő feltételeknek megfelelően.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!